Internal Family Systems therapie

Internal Family Systems therapie is een moderne therapie die op dit moment in de USA als evidence based therapie wordt beschouwd. In Nederland wordt deze de laatste jaren steeds populairder. Als GZ-psycholoog heb ik een opleiding IFS gevolgd via Dr. Cortina in Californie en me zeer in de methode verdiept. Er zit veel overlap met Schematherapie, maar het is niet hetzelfde:

Voor meer info zou ik willen verwijzen naar deze pagina van Annechien. https://www.karibucoaching.nl/

 

Gepubliceerd door

prijnart

Ik ben Pascal Rijnart (1974), woonachtig in West-Brabant, Nederland. Mijn opleidingsachtergrond is WO Arbeids- & Organisatiepsychologie (1998) en post-master opleidingen tot Management Consultant (RSM Erasmus university) en tot GZ-psycholoog (RINO Groep). Ik ben als ZZP freelance beschikbaar.